2017. január 13., péntek

A Microsoft Office 365 rendszer TOP 9 előnye

Ha még került cégednél bevezetésre a Microsoft Office 365 (O365) megoldását, akkor itt van 9 meggyőző érv, hogy miért ajánlatos megtenned.1. A már jól ismert eszközökkel zökkenőmentesen összehangolható

Az Office 365 online szolgáltatásai gond nélkül együttműködnek azokkal a programokkal, amit már most is ismersz és használsz, beleértve olyanokat mint az Outlook, a Word, az Excel, a OneNote, a Publisher és a PowerPoint.  Az Office 365 lényegében kiegészíti a számítógépen használt Office alkalmazásokat és többek között lehetővé teszi, hogy egyidejűleg többen is szerkeszthessetek egy fájlt, dolgozhassatok egy munkán, melyekről automatikus mentés is készül.

2. Bárhol és bármikor hozzáférhetsz

Az O365 web-alapú hozzáférést biztosít az e-mailekhez, a fontos dokumentumokhoz, a névjegyekhez és a naptárhoz szinte valamennyi eszközön – beleértve a PC-ket, Macintosh számítógépeket, iPhone-okat, Android és BlackBerry okostelefonokat. Tiéd a döntés, hogy hol és mikor szeretnél dolgozni, hiszen lehetővé teszi, hogy azonnal válaszolj a fontos kérésekre, szinte bárhonnan. Azáltal, hogy a levelezéshez és a dokumentumokhoz a mobilodról is hozzáférhetsz, nem kell rohannod az irodába vagy Wifi hot spot-ot keresgélned. Sőt, ha esetleg telepített Office programok nélkül utaznál, az O365 segítségével megtekintheted és szerkeszthetheted is a dokumentumaidat a legnépszerűbb böngészőkben, PC-n és Macintosh-on egyaránt.
Vedd át az irányítást, döntsd el te, hogy mikor és hol dolgozol az Office 365-tel.

3. Szervezeten belül és kívül is könnyen dolgozhatsz és kommunikálhatsz

Az O365 segítségével létrehozhatsz egy jelszóval védett portált, ahol a nagyméretű illetve e-mailben nehezen továbbítható fájlokat megoszthatod, egyaránt a szervezeten belül és kívüli is, aminek köszönhetően a fájlok vagy dokumentumok legfrissebb verzióját érheted el, hiszen egyidejűleg akár többen is dolgozhattok egy fájlban.

4. Egyszerű megtanulni, még egyszerűbb használni

Az Office 365-t az ingyenes próba verziónak köszönhetően könnyű kipróbálni, egyszerű megtanulni és még egyszerűbb használni. Nem kell új szoftvert megtanulnod, bonyolult rendszereket telepítened, vagy elsajátítanod új szakzsargont. Alig néhány másodperc alatt lehetőséged van létrehozni egy próba fiókot, ahonnan magad is látni fogod, hogy milyen könnyen kerülhet céged a felhőbe illetve annak milyen remek előnyei vannak.

5. Előnyök végtelen sora

A Microsoft több éves tapasztalattal rendelkezik a biztonságos online megoldások terén. Az O365-tel olyan funkciókhoz, előnyökhöz jutsz hozzá, mint például egy 50 GB-os postafiók, ami képes akár 45 MB-os mellékletek befogadására is, további megoldás a naptár, a névjegyek, az online meetingek, illetve az azonnali üzenetküldés funkciók. Az Office 365-tel kisvállalati áron élvezheted az egyszerű használhatóságot és gazdag funkcionalitást.

6. Biztonság és védelem

A Microsoft adatközpontokban prioritás a biztonság kérdése. Az O365 megoldást a Microsoft-on túl több vállalat is használja szerte a világon, mely használata során az e-maileket, a dokumentumokat és a hálózatot is biztonságban tudhatják. A rendszer az üzeneteket és fájlokat ellenőrzi spam-ek és rosszindulatú szoftverek (más néven malware) kérdésében a hét minden napján, a nap 24 órájában folyamatosan.

7. Használata nem igényel IT szakembert

Az Office 365 rendszerét olyan szervezetek is használhatják, akiknek nincs informatikai személyzetük, hiszen könnyen beállíthatók és használhatók az egyes funkciók és nem igényli új rendszer megismerését vagy technikai zsargon megtanulását. Az online portál lépésről-lépésre vezeti be a felhasználót, hogy hogyan állítsa be a fiókot, így az alkalmazottak is gyorsan elkezdhetik használni az O365-öt.

9. Céged szakmai megjelenése

Ha olyan professzionális szolgáltatásokat használsz, mint az Office 365, az az ügyfeleidnek azt mutatja, hogy valóban komolyan veszed az üzletet, hogy fontos számodra a profizmus. Az egyéni domain név tovább erősíti a márkád és az Office 365 design eszközének köszönhetően pillanatok alatt egy profi, nyilvánosságra szánt weboldalt is percek alatt létrehozhatsz.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése