2016. október 28., péntek

Microsoft Dynamics NAV 2017

Megjelent a Microsoft piacvezető vállalatirányítási szoftverének legújabb verziója, a Dynamics NAV 2017.


A továbbfejlesztések a következő területekre fókuszálnak:


Bringing two worlds together

Az Office 365/ Power BI és a Microsoft Dynamics NAV integrációja szorosabbá vált. Többek között az Outlook naptárból kiindulva készíthetünk vevőszámlát, névjegyeket szinkronizálhatunk és Power BI grafikonokat jeleníthetünk meg.

Enhancing the core application and platform

Az alapfunkciókat tekintve is számos újdonsággal találkozhatunk. Cikkek jellemzőit (szín, méretek, minőség) tetszés szerint beállíthatjuk és később ezekre szűrhetünk is. Számlákat/jóváírásokat egy gombnyomással sztornírozhatjuk eladási és beszerzési oldalon egyaránt. Felhasználói szinten paraméterezhetjük a készletmennyiséggel, vevői lejárt tételekkel vagy a bizonylatképernyő könyvelés nélküli bezárásával kapcsolatos figyelmeztetéseket.

Creating new opportunities

Új felhasználási lehetőséget adnak a rendszerrel szállított bővítmények. A készletek vagy az értékesítés előrejelzését a beépített Cortana Intelligence támogatja. A PayPal link megjelenítése a számlán megkönnyíti az elektronikus fizetést. A Microsoft Flow az alkalmazások közötti munkafolyamatokat automatizálhatja, például a CRM Online-ban felvett vevőt a Flow létrehozza a NAV rendszerben is és elkészít egy Sharepoint mappát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése